Foto’s

Bandexamens Januari 2018

Op zaterdag 27 januari hebben 15 leden na het afleggen van een examen hun welverdiende band gekregen! Gefeliciteerd allemaal.

Kamp 2017

In september 2017 zijn we samen met Judokai op kamp geweest in België.

Seminar Sporto Fysio

Op zaterdag 26 november kregen wij een speciale warming up training van een van de fysiotherapeuten van Sporto ij Fitness&Zo

Sportho is een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in sportbegeleiding en o.a. hun diensten bij meerdere internationale
voetbalclubs en professionele sporters aanbiedt.

Seminar Alex Brouwer - Ochtend sessie

Shihan Alex Brouwer verzorgde op 9 april een trainingsstage voor onze leden.

Alex Brouwer - Middag Sessie

Op zaterdag 9 april 2016 verzorgde Shihan Alex Brouwer een stage voor de volwassen leden van Wadokai Born en Fudoshin Roermond.

Eskrima Stage 2015

Op woensdagavond 21 oktober verzorgde Serge Fijneman en Ahmed Mhaoui een workshop Eskrima - Filipijns mesvechten bij Wadokai Born en Judokai Born.

Valbreek training bij Judokai Born

Op woensdag 12 november 2014 waren de wij te gast bij Judokai Born voor een valbreek instructie van Hugo Lumens.

Seminars Jerry Smit

Op zaterdag 1 november 2014 bezocht 6e dan karateka Jerry Smit onze vereniging en gaf 2 seminars. De eerste sessie was speciaal voor onze jeugdleden, de 2e sessie was voor voor onze volwassenen en leden van bevriende wadokai verenigingen. Het was een geslaagde dag!

Demonstratie bij Judokai Born

Op 12 januari 2014 heeft onze club bij de nieuwjaarsreceptie van judo vereniging Judokai Born een demonstratie Kihon en Kata laten zien.

Doe een Wens Actie Rabobank

Op 19 maart 2014 mochten we een prijs ontvangen van de "Doe een Wens"-actie van de Rabobank Westelijke Mijnstreek.

De selectiecommissie van de Rabobank koos de wens van onze trainer Bert Crompvoets: een financiële bijdrage aan karateclub Wadokai Born voor trainingsattributen voor de jeugdige karateka's met een extra uitdaging in het leven.