Bandexamens 18-6-2022

Bandexamen 18-6-2022

Voor het eerst in 2,5 jaar konden we weer een “normaal” bandexamen doen met toeschouwers. Fantastisch dat er weer gekeken kon worden hoe onze jeugdleden op gingen voor een band of slip.
We zijn er trots op dat iedereen z’n examen gehaald heeft. De jeugd maakt mooie stappen. Heel trots zijn we ook dat Thyrza niet alleen de gele band haalde maar meteen ook een oranje slip. Iets dat nog niet eerder binnen onze vereniging voorkwam!

 

17 Juli 2021 bandexamens

Op 17 juli zijn er weer bandexamens. Alle leden die langer dan een half jaar meetrainen kunnen opgaan voor een volgende band of slip.

Enkele huishoudelijke regels:

  • Iedereen doet mee, ook als je niet op gaat voor een band
  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent. (09:30uur in de zaal!)
  • Zorg dat je karate Gy er netjes uit ziet. Denk aan een wit onderhemd.
  • Publiek is welkom, we beperken dit wel tot maximaal 2 personen per lid. Publiek moet 1,5 meter afstand houden van elkaar!.

oefen thuis nog op de laatste details en we wensen jullie veel succes!

 

Trainen en Covid-19

Beste leden, door de Covid-19 situatie wijzigt onze manier van trainen regelmatig. Houdt de Whatsapp-groep en emails in de gaten voor updates omtrent de trainingen.

Voor geïntereseerden in karate:
Wil je graag komen trainen bij Wadokai Born en je bent nog geen lid, laat dan een bericht achter op onze contact pagina. Wij zullen je dan contacteren om de mogelijkheden te bespreken om mee te kunnen trainen.