17 Juli 2021 bandexamens

Op 17 juli zijn er weer bandexamens. Alle leden die langer dan een half jaar meetrainen kunnen opgaan voor een volgende band of slip.

Enkele huishoudelijke regels:

  • Iedereen doet mee, ook als je niet op gaat voor een band
  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent. (09:30uur in de zaal!)
  • Zorg dat je karate Gy er netjes uit ziet. Denk aan een wit onderhemd.
  • Publiek is welkom, we beperken dit wel tot maximaal 2 personen per lid. Publiek moet 1,5 meter afstand houden van elkaar!.

oefen thuis nog op de laatste details en we wensen jullie veel succes!

 

Trainen en Covid-19

Beste leden, door de Covid-19 situatie wijzigt onze manier van trainen regelmatig. Houdt de Whatsapp-groep en emails in de gaten voor updates omtrent de trainingen.

Voor geïntereseerden in karate:
Wil je graag komen trainen bij Wadokai Born en je bent nog geen lid, laat dan een bericht achter op onze contact pagina. Wij zullen je dan contacteren om de mogelijkheden te bespreken om mee te kunnen trainen.

 

 

De Trainingen starten weer! Kom gerust eens kijken en meedoen!

De zomervakantie is voorbij en het is weer tijd om de karate-gi uit de kast te halen.

De eerste les is op woensdag 30 augustus voor volwassenen en voor de jeugd op zaterdag 2 september in de gymzaal van BS Swentibold.

De zaterdagen in september zijn kijk en meedoen dagen voor nieuwe leden. Kom gerust eens kijken tussen 9.30 en 11.00 in de gymzaal van de Swentibold basisschool. Lid worden doe je pas als je enkele lessen hebt gevolgd, dus je hoeft niet meteen na de eerste les te besluiten.

Voor tijden en locaties klik hier